• head_banner_06

Avanserte samlokaliseringsferdigheter for dekorasjon

Avanserte samlokaliseringsferdigheter for dekorasjon

I design er ofte brukte fargevalg generelt delt inn i to typer, den ene er komplementær fargematching, og den andre er lignende fargematching.

Følelsen av lignende farger er veldig varm og harmonisk, men hvis den påføres i et stort område, blir det for ensformig og kjedelig hvis det hele er i samme fargesystem.Det er nødvendig å legge til noen lyse lyse farger for å livne opp atmosfæren.

Komplementære farger gir folk en veldig fantastisk og fasjonabel følelse, helt forskjellig fra matching av lignende farger, og er mer egnet for venner som forfølger og viser sin individualitet.

Komplementærfarger gir ofte en følelse av kontrast.Den mest klassiske komplementære fargekombinasjonen er svart, hvit og grå.Kollisjonen av svart og hvitt skaper en high-end atmosfære, og nøytraliserer den samtidig med grått.

1

Når du skal skape en dynamisk atmosfære, velger du vanligvis komplementære farger som rød og grønn, blå og gul, og omvendt bruker du lignende farger som gul og grønn, blå og lilla.

 

Trekk ut farger fra mønstre

Hvis du velger noen favoritttilbehør før du sjekker inn og ønsker å bli med i rekken av myk dekorasjon, vil du vanligvis velge en av de mest fremtredende fargene og starte rundt den.

2

Fordelen med dette er at fargene på hele rommet kan koordineres uten at et bestemt område skiller seg ut.Denne typen matching ser veldig behagelig ut.

 

Samarbeid med lys

Kombinasjonen av lys og farge i familien er også forskjellig i ulike tidsperioder.

På dagtid er det generelt opplyst av naturlig lys, mens det om natten er avhengig av kunstig belysning, det vil si lyset fra lamper, og fargetilbakemeldingen under forskjellige lys er også forskjellig.

3

Dersom boligen er i nord-sør retning, vil lyssammensetningen i boligen hovedsakelig være direkte sollys, mens det i øst-vest retning vil være brytning, som også krever kombinasjonen av farge og lys og skygge for å i fellesskap skape tekstur av rommet.


Innleggstid: 26. desember 2022